JCI Emmen

JCI Emmen ’t Suydenvelt, voorheen Junior Kamer, is een netwerk voor ondernemende mensen tot 40 jaar. Onze leden hebben belangstelling voor zakelijke netwerken, persoonlijke en internationale contacten, en willen zich daarnaast inzetten voor positieve veranderingen in de maatschappij.

JCI is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende mensen en is gebaseerd op vier pijlers: Business, Community, Internationaal en Trainingen. Op elk van die gebieden kunnen leden zich ontwikkelen. Dat kan bijvoorbeeld door het leren business te doen en zo een netwerk op te bouwen of projecten op te zetten voor goede doelen. Ook het volgen van trainingen kan bijdragen aan die ontwikkeling. Het bezoeken en organiseren van internationale congressen is een andere manier om je te ontwikkelen. De mogelijkheden zijn groot. De overkoepelende factor is 'fun', want het blijft een vrijetijdsbesteding en dat moet natuurlijk wel leuk blijven!

Internationale organisatie

JCI is een internationale organisatie met meer dan 200.000 leden in 110 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er 100 kamers met in totaal zo'n 2.500 leden. De organisatie is niet politiek gebonden. De missie van JCI is ‘Create better leaders to create better societies', door ons vrij vertaald in persoonlijke ontwikkeling met als gevolg een positieve verandering in de maatschappij.

JCI Emmen ‘t Suydenvelt werd opgericht in 1972, en vergadert elke laatste woensdag van de maand in hotel Emmen (van der Valk). Op dit moment heeft de kamer 22 leden.

Meer over JCI Emmen

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden